Celler Hospital de Sitges

Celler gestionat per la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, institució fundada al segle XIV. Actualment, l'activitat principal d'aquesta fundació és la cura de les persones, i gràcies al Llegat Llopis del 1935, ostenta el negoci del celler, tenint el compromís i la responsabilitat del conreu, la producció i la comercialització de la Malvasia de Sitges. Tota activitat generada en aquest espai té un retorn directe cap a la funció social d'aquesta institució. L'essència més pura del Sitges de sempre, en forma d'un vi tradicional i exquisit.

  • Productes ecològics

    • Producte Singular - Xarxa de Productes de la Terra - Diputació de Barcelona
    • Productes de la terra
    • DO
    • DO Penedès
  • Altres productes

    • Moscatell
  • Distintius

    • DO
    • Xarxa de Productes de la Terra - Diputació de Barcelona
  • Venda directa

    • Botiga pròpia
  • Venda proximitat de circuit curt

    • Botiga en línia

Productes que comercialitzem

  • producte_singular@2x
  • Inventari de Productes de la Terra

Begudes (vi, cava, licors, cerveses)

Comparteix-ho