Cal Nenet

Al bell mig de l’horta de Lleida, envoltat d’arbres fruiters i de la calma més absoluta, i ben aprop de l’Ermita de Butsènit, es troba Cal Nenet. És en aquest bell entorn on la família Pelegrí Viladegut, amb la Clara Castro al cap davant, elabora, des de fa més de 40 anys, plats de la cuina tradicional lleidatana, recuperant antigues fórmules gastronòmiques i també innovant plats al gust d’avui.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Caragols a la llauna; Carxofes al caliu; Peus de porc estofats; Llonganissa d’Alcarràs; Xató; Esqueixada de bacallà; Empedrat
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Caragols a la llauna amb allioli ; Calçots a la teula; Amanida de pagès; Llonganissa d'Alcarràs a la brasa; Conill als alls tendres
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 15 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!