Restaurant el Rastell

Restaurant i espai de degustació amb un gran ventall de productes ecològics, de proximitat i elaborats artesanalment, en un espai rústic i acollidor. Adrià i Agustí Porta l’han creat per potenciar els productes de l’Alt Urgell i una cuina que fusiona tradició i modernitat. El seu objectiu principal és mantenir el producte fresc, no manipular-lo en excés i aconseguir que conservi les seves característiques organolèptiques al màxim.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Esqueixada de bacallà
      • melós de vedella
      • crema catalana
      • bacallà amb all i oli
      • timbal d'escalivada
      • entre d'altres.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Taula de formatge i d'embotits
      • carns
      • ous trencats d'oca
      • tiramisú de ratafia i cosmopolitan de xocolata
      • entre d'altres.
    • Rutes

      • Ruta del patrimoni gastronomic a la Seu d’Urgell - Menja't l'Alt Urgell
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina tradicional i de fusió amb productes de proximitat.
      • Menu diari
      • Paquet Turistic: Ruta del patrimoni gastronomic a la Seu d’Urgell - Menja't l'Alt Urgell
    • Preu mig de la carta

      • 28€

  • Productes

    Verdures, hortalisses i bolets

    Formatges i làctics

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!