el Motel Restaurant

Des de 1961, Josep Mercader i actualment Jaume Subirós han tingut cura de l’equilibri entre la qualitat de la cuina i el nivell de la sala. Un dels primers hotels reconeguts pel seu prestigi gastronòmic.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Faves
      • pernil ibèric
      • peu de porc
      • menta “Josep Mercader”; Pèsols
      • estofats amb botifarra negra i menta fresca ; Arrós de conill i carxofes amb brou d'hivern; Taps de Cadaquésal rom i cafè
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Parmentier de tòfona negra amb ou ecològic d’Albanyà; Costellam de xai de l'Empordà amb farigola; Filet de bou
      • a les tres cebes
      • al vi negre de l’Empordà; Llom de conill amb butifarra de perol i romaní
    • Preu mig de la carta

      • 55,00 €

  • Productes

    Verdures, hortalisses i bolets

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Peix, marisc i derivats

    Begudes (vi, cava, licors, cerveses)

    Pastes, arròs i cereals

    Carn i embotits

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!