Mas de la Sala

Hotel amb un ampli restaurant de cuina tradicional de producte de proximitat

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Bacallà a la manresana
      • Fricandó de vedella
      • Canelons de festa major
      • Botifarra farcida d'alls tendres amb mongetes del Poal
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Taula d'embotits de proximitat
      • Botifarra de Ral d'Avinyó farcida d'alls tendres i ceba dolça amb mongeta del Poal
      • Xai ecològic de Cal Pauet
      • Cuixa d'anec de Santa Maria de Merlès
    • Rutes

      • Menú de temporada amb visita al Celler Abadal, Pack enogastrómic al Bages. Més informació al web.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional catalana de temporada
      • Menu diari
      • Paquet Turistic: Menú de temporada amb visita al Celler Abadal, Pack enogastrómic al Bages. Més informació al web.
    • Preu mig de la carta

      • 25€

  • Productes

    Verdures, hortalisses i bolets

    Peix, marisc i derivats

    Fruita seca

    Pa, pastissos i dolços

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Llegums

    Oli i olives

    Aviram i ous

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!