Pahissa del Mas

Jordi Vallespí és el xef d’aquest restaurant, que dirigeix amb Rosa Maria Pericay. Un projecte familiar, instal·lat en una antiga masia, que compta amb un arrossar propi i que disposa d'una oferta gastronòmica tradicional, però reinventada. Presentacions molt acurades, que ressalten el producte.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Fulles tendres
      • carpaccio de bacallà
      • romesco d’espinacs
      • tomàquet de penjar i gàrum; Mongeta de l’ull ros de Pals
      • cols de Brussel·les
      • botifarra negra
      • navalles i salsa verda; Rap lacat amb cervesa d’arròs
      • calçots a la flama
      • alls escalivats i nyores; Arròs amb gambes de Palamós i rap
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Moderna
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 40 - 65 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!