Restaurant La Deu

Actualment al restaurant La Deu hi treballa la quarta i la cinquena generació de la família Reixach, que ha preservat el llegat de la cuina tradicional i ha incorporat les innovacions de la cuina creativa.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Patates de la deu artesanes des de 1943
      • Peus de porc amb naps negres
      • Pollastre de pagès amb escamarlans
      • Cua de bou amb sèpia
      • Carns a la brasa
      • Bacallà amb mel
      • Crema catalana
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Patates de la Deu artesanes des de 1943
      • Entrecot de vedella criada a la Garrotxa
      • Embotits artesans de la Vall de Bas
      • Cacke de fajol amb gelat de ratafia rosset
    • Mes informació

      • Menu diari
      • Premi: Restaurant fundador de les patates de la Deu artesanes des de 1943, Concurs joc de cartes 2017
    • 25 - 30 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Pastes, arròs i cereals

    Pa, pastissos i dolços

    Peix, marisc i derivats

    Aviram i ous

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!