Cigrons amb espinacs

Aptes per a celíacs , Llegums

    • 300 g de cigrons bullits
    • 1 kg d'espinacs
    • 1 ceba
    • 2 alls trinxats
    • 100 g de cansalada tallada a daus petits
    • Oli d'oliva verge extra
    • Sal
    • Brou de la cocció dels cigrons
    • Aigua
  • https://gastroteca.6tems.es/wp-content/uploads/Cigrons-amb-espinacs-Llegums.jpg
    • Preparació

      Netegeu i renteu els espinacs en dues o tres aigües.
      En una paella amb oli d’oliva verge extra enrossiu la cansalada i afegiu-hi la ceba i els alls.
      Quan estigui la ceba enrossida afegiu-hi els espinacs, saleu-los i remeneu el sofregit.
      Afegiu-hi els cigrons amb una mica de caldo de la cocció i deixeu-ho coure tot junt una estona.

    • Font: Corpus de la Cuina Catalana