Restaurant Cal Nenet

Restaurant de cuina tradicional lleidatana on els cargols i l'allioli de morter són l'estrella. També en destaquen els calçots i les carns a la brasa.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Calçots amb romesco
      • Peus de porc estofats
      • Guatlles a la vinagreta
      • Cabrit rostit al forn
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cargols a la llauna
      • Calçots amb romesco
      • Llonganissa d'Alcarràs
      • Conill als alls
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional lleidatana
    • 25 - 35€

      Preu mig de la carta

    Productes

    Verdures, hortalisses i bolets

    Fruita seca

    Formatges i làctics

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Pa, pastissos i dolços

    Oli i olives

    Fruita fresca

    Aviram i ous

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!