Castell Peralada Restaurant

De la cuina empordanesa i de la personal visió que en tenen el xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, que fa més de 30 anys que treballen junts, neix una carta d’alta gastronomia i amb propostes avantguardistes que reinterpreten la tradició culinària, basades en la qualitat dels productes de l’Empordà. Tenen un excel·lent assortiment de formatges. Compta amb 1 estrella Michelin.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Gratinat de garota amb celerí i nous; Rotlle de peus de porc amb naps; Amanida de carbassa amb verat fumat i agredolç de cítric; Raviolis de carxofa amb cremós de foie-gras
      • parmesà i tòfona
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Creativa, Mediterrània
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 45 - 100 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!