Contempo

En el cor de Barcelona, en un ambient tranquil i elegant, el Restaurant Contempo de la mà del xef Josep Jorba, ofereix una cuina tradicional catalana evolucionada, on la qualitat del producte adquireix el major protagonisme. Tot això cuinat al josper o forn de carbó, on tots els nostres plats tenen un agradable sabor a brasa. Situat en un entorn modernista, podràs degustar una varietat de menús i maridatges on els productes són seleccionats especialment per als aants de la gastronomia. El *Contempo també disposa d'una terrassa on podràs contemplar la frenètica activitat del centre de la ciutat mentre degustes la nostra varietat de Gin tonics i còctels o la nostra carta de tapes.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Cargols a la llauna amb romesco i all i oli; Caneló de carbassó amb brandada de bacallà i crema de galeres; Suquet de rap i lluç; Arròs caldós de llamàntol
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Calamars a la brasa amb mongetes de Santa Pau; Carxofes del Prat saltades amb escamarla i botifarra del Perol; Arròs de verdures de temporada; Entrecot de Girona a la brasa
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 22,00 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.