Cooperativa del Pallars de Sort

Comercialitzem la carn de ramaders ecològics de boví i oví, així com la carn de poltre d'alta muntanya. És carn de molta qualitat, ja que els animals pasturen en muntanya i estan amb les seves mares fins gairebé els 7 mesos de vida. En l'última fase fan l'engreix amb pinso i farratge ecològic a les explotacions o a la Granja Cassovall, situada al municipi de Sort. El resultat és una carn una mica més fosca de l'habitual, a causa de l'oxigenació del múscul, però amb un sabor i tendresa característics. La de xai també té un sabor molt bo, a causa del engreix ecològic, i la de poltre, rica en ferro i molt bona per a nens i dones, prové també d'animals que pasturen a alta muntanya i mengen pinso natural.

  • Altres productes

    • -
  • Distintius

    • Producció ecològica
  • Venda directa

  • Fires

    • També ens podeu trobar a fires com les de Slow Food
    • Barcelona Degusta
    • fira de Santa Teresa…

Comparteix-ho