Bell-Lloc

Som un restaurant que busca compartir la tradició a taula. Els únics focs artificials que veureu seran en tastar les nostres croquetes fetes a casa, les úniques explosions aquí presents seran les vinculades als records de la cuina de les nostres àvies i l'única modernitat que podreu veure serà la dels joves bevent el vi de la casa a porró.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Fricandó de vedella; Rostit de pollastre
      • conill i botifarra; Galta de porc rostida amb verduretes
      • romaní
      • farigola i patates fregides bones; Cua de bou estofada al vi negre de l'Empordà amb patates fregides; Cap i pota de vedella amb cigrons i xoriç picant; Mandonguilles casolanes amb picada i col d'hivern
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Gambeta vermella de Palamós saltada amb all i julivert; Entrecot de vedella de Girona amb patates fregides bones; Botifarra de perol gelatinosa amb fesolets de l'ull ros; Peus de "ministre" ben salpebrats amb mongetes del ganxet
    • Preu mig de la carta

      • 25-30 €

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.