Cal Travé

Ubicat en una antiga fonda, Cal Travé combina la cuina tradicional de la Conca de Barberà amb la cuina avantguardista, amb ingredients ecològics recollits del seu propi hort. Disposen d’una carta de vins i caves del celler propi Sanstravé.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • bacallà a la brasa
      • ous amb foie i trufa
      • coulan d´avellana
      • cargols a la llauna...
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Conill lletó de Calaf; Caneló de galta de vedella trufat; Peus de porc a la cassola amb naps i pastanaga
    • Rutes

      • la ruta del trepat
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Catalana moderna
      • Paquet Turistic: la ruta del trepat
      • Premi: guia michelin ( bibgourmand )
    • Preu mig de la carta

      • 33 - 52 €

  • Productes

    Begudes (vi, cava, licors, cerveses)

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!