El Celler dels Joglars

Dins l’hotel rural L’Alcova, aquest «petit restaurant de muntanya» ubicat en una casa neoclàssica del segle XIX ofereix «cuina cuina ecològica, relacionada amb el territori i els seus productors», en paraules del cuiner Joan Luque, arribat a la comarca el 1998. Detalla: «Creem plats amb productes frescos, de temporada, ecològics i lliures de transgènics en la mesura del possible. Recuperem receptes antigues i les fem evolucionar». Les fruites i verdures procedeixen d’un hort propi.

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Arròs caldós de pollastre ecològic i ceps
      • tou de casa Mateu farcit de codonyat amb oli de Belianes
      • carpaccio de cérvol amb herbes de Collegats i gelat de pa amb tomàquet
      • assortiment de formatges amb melmelades Es-Imperfect
      • entrecot de vedella de casa Beta amb patates de Llessuí
      • filet de vedella eco amb ceps
      • terrina de corder de casa Madó d’Escàs amb cassis; iogurt de Surp
      • cassis i ratafia.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: «L'evolució d'una cuina recuperada.»
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 35€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!