Equilicuà

«Estava una mica cansat de les quattro stagioni», explica el Davide Poso. Treballa producte de proximitat —i, quan no pot ser, importat—; sovint, insòlit en una pizza. Neix de la idea de dos amics que volen apropar dues cultures gastronòmiques com són la catalana i la italiana. L’epicentre del restaurant és la pizza amb massa original, barreja de farines ecològiques que han fermentat entre 36 i 48 hores. Es defineix com a «familiar i jove, i amb molt d’afany d’innovar i sorprendre».

    • Plats que elaborem amb producte local

      • Pizzes clàssiques i
      • també
      • atrevides
      • com la de pop de Tarragona
      • la de bonítol amb crema d'ortigues o la de cabirol amb formatge tou de til.lers i compota de taronja
      • o la de calçot.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Fusió de la cuina italiana amb productes de proximitat i de temporada.
      • Menu diari
    • Preu mig de la carta

      • 25€

  • Comparteix-ho

    Segueix-nos!