Restaurant Ca L'Estevet

Aquest estableciment està present i és testimoni de la moguda barcelonina des de finals del segle XIX. Fundat com Fonda Navarro, primer com bodega, i més tard com a casa de menjars.Al 1940, el local canvia de mans i passa a anomenar-se Ca L’Estevet. No obstant, també era conegut com “La Mariona”, filla del propietari, que atendia en un principi a la singularment variada clientela amb “desparpajo” i gràcia memorables.Ca L’Estevet consta a l’història de la ciutat com aglutinador de determinats nuclis de la societat barcelonina, que va tenir el seu gran moment a partir de la formació i desenllaç de l’inefable “gauche divine”.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Empedrat; Escalivada; Amanida de Cap i Pota; Espinacs a la catalana
      • espinacs
      • cigrons I butifarra negre
      • Cargols
      • Escudella barrejada
      • Bunyols Bacallà a la llauna; Peus de Porc; Fricandó de vedella amb moixernons; Mandonguilles amb sípia; Escudella i Carn d'Olla
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cargols de l'Estevet (amb sal pebre i farigola)Anxoves de l'Escala amb pà amb tomàquet; Saltat d’espinacs
      • cigrons i butifarra negre
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina tradicional catalana.
      • Menu diari
    • 32,00 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Fruita seca

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Llegums

    Oli i olives

    Pastes, arròs i cereals

    Peix, marisc i derivats

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!