• Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Galta de porc guisada; Canelons de rostit gratinats; Bacallà a la llauna; Capipota; Amanida de xatonada d’hivern; Coca de recapta d'escalivada gratinada amb alioli
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Pollastre de diumenge farcit de botifarra
      • orellanes i festucs
      • crema de moniato i salseta; Entrecôtte de vedella de Can Suriñach amb mantega aromàtica i lingots de patata; Coca de recapta de cinc verdures de temporada amb anxoves; Fetge de xai amb ceba
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina tradicional catalana
      • Menu diari
    • 25,00 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Formatges i làctics

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Fruita fresca

    Pa, pastissos i dolços

    Llegums

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!