Hotel Restaurant Masia del Cadet

Al nostre restaurant poden trobar la més alta qualitat en cuina catalana, elaborada amb productes frescos i de mercat, i amb la dedicació que cada client es mereix. Amb una àmplia carta de productes de temporada, cada estació és un nou repte per als sentits. L’amor per la bona cuina combinat amb el respecte pels plats i productes tradicionals de nostra la terra són el secret per fer de la Masia un lloc obligat per als amants del bon menjar.

Hotel Restaurant Masia del Cadet
Hotel Restaurant Masia del Cadet
    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Cargols dolços i coents; gratinat de conill amb all i oli de mel; calçots; peus de porc amb bolets
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Cargols dolços i coents; cargols a la llauna; sepia amb mandonguilles casolanes; peus de porc estofats
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina Tradicional Catalana
      • Menu diari
      • Premi: Hotel Gastronòmic des del 2014
    • 35-50

      Preu mig de la carta

    Productes

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Fruita seca

    Pa, pastissos i dolços

    Fruita fresca

    Formatges i làctics

    Peix, marisc i derivats

    Oli i olives

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!