RESTAURANT LA CABANA DE BERGA

L’any 2003, els germans Badia van emprendre un projecte professional que els va permetre transformar La Cabana, un vell hostal situat a la ciutat de Berga, en un nou espai culinari amb diversos ambients. Gràcies a la cuina d’en Jordi i al tracte personalitzat d’en Josep La Cabana ha aconseguit consolidar-se com un dels restaurants de referència a la comarca del Berguedà.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • PATATES ENMASCARADADES
      • BLAT DE MORO ESCAIRAT
      • ÀNEC
      • CABRIT AMB PERES
    • Plats que elaborem amb producte local

      • BLAT DE MORO ESCAIRAT
      • ÀNEC
      • CABRIT
      • CANELOS DE ROSTIT
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: CONTEMPORÀNIA
      • Menu diari
    • 40 €

      Preu mig de la carta

    Productes

    Productes locals que oferim

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Fruita seca

    Peix, marisc i derivats

    Pa, pastissos i dolços

    Aviram i ous

    Llegums

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!