Mas Pla Restaurant

Un equip proper i professional per cuinar els millors plats de la cuina catalana, com a casa, com els de la masia de sempre.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Xató
      • Esqueixada
      • Guisats com els peus de porc
      • Tripa
      • Cap i Pota
      • Fricandó
      • Escudella
      • Cargols fregits o a la cassola
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Coca d'escalivada amb bacallà i allioli gratinar
      • Cap i Pota
      • Cargols fregits o a la cassola
      • Cabrit a la brasa amb mongetes
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Cuina tradicional catalana, demarcat, brasa i arrosos amb productes de temporada.
      • Menu diari

    Productes

    Peix, marisc i derivats

    Pastes, arròs i cereals

    Pa, pastissos i dolços

    Formatges i làctics

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Aviram i ous

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!