Pelai

El Restaurant Pelai, situat a l'emblemàtic edifici de La Vanguardia en ple centre de Barcelona, presenta una cuidada i creativa oferta gastronòmica basada en la cuina catalana. Un lloc acollidor i tranquil on gaudir de la millor cuina catalana feta amb productes de temporada, amb un toc contemporani i actual. De març a octubre la Terraza del Pelai obre les seves portes, posant a la seva disposició un genuí i minimalista pati interior amb piscina, micro-clima amb aigua vaporitzada i zona chill-out. Especialitzat en la brasa de carbó, La Terraza del Pelai es un paradís amagat que els convidem a descobrir.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Arròs del Senyoret; Galtes de vedella amb salsa de múrgules
      • patata gratinat i espàrrecs; Arròs de llamàntol; Costella de Vedella amb patates xips naturals
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Raviolis de verdures delMontseny a la crema de romesco suau; Ou de Calaf estrellat amb escuma de truita i botifarró; Anxoves de l’Escala doble 0 amb oli D.O. de Terra Alta; Arròs de verdures; Peix de llotja amb verdures de temporada
    • Mes informació

      • Menu diari
    • 35,00 €

      Preu mig de la carta

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!
    This error message is only visible to WordPress admins
    There has been a problem with your Instagram Feed.