Restaurant Cadaqués

Mar, muntanya i horta es fonen en un espai que aposta per les receptes tradicionals, els productes de proximitat i un format trencador. Arrossos cuinats amb garra i l’aroma de les nostres fustes seleccionades, peix i marisc acabats d’arribar de la llotja, grans plats que són llegat de les cultures pesqueres… En un ambient modern, que evoca i respira l’aire dels pobles pesquers mediterranis , amb elegància, i amb la remor de fons de la badia de Cadaqués.

    • Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Arròs de Cadaqués
      • Elxató
      • Coca de recapte amb sardines anxovades
      • Esqueixada empedrada
      • Canelons de brandada de bacallà
      • Truita sucosa amb romescada de gambes
      • Sopa dels pescadors de Llançà
      • Mongetes del Ganxet
      • Tripa de bacallà i bull negre
      • Rap a l’all cremat
      • Bacallà amb samfaina
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Costelletes de xai Pirineu Cara Nord "al sarmiento"
      • Arròs brut de sípia
      • Rap i closca
      • Pollastre de Cal Rovira amb escamarlans
      • Arròs de conill i cargols com a El Pinós
    • Rutes

      • Barcelona Born Gourmet
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Mediterrània, de proximitat
      • Paquet Turistic: Barcelona Born Gourmet
      • Resturant Ecològic
    • Preu mig de la carta

      • 45€

  • Productes

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Pastes, arròs i cereals

    Pa, pastissos i dolços

    Verdures, hortalisses i bolets

    Carn i embotits

    Llegums

    Oli i olives

    Aviram i ous

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!