• Les nostres especialitats de la cuina catalana són:

      • Arrossos
      • Vedella
      • Pollastre "Pota Blava"
      • Bacallà
      • Hortalisses del Baix Lobregat
      • Xai Xisqueta
      • Embotits ecològics
      • Crema Catalana
      • Pa amb xocolata.
    • Plats que elaborem amb producte local

      • Verdura escalivada amb anxoves de L'Escala i encenalls de formatge semicurat sobre torrada de pa de blat negre ecològic
      • amanida amb oli El Rifer del Montseny
      • Tradicional caneló de cua de vedella ecològica Cal Tomàs i carabassa del Parc Agrari amb una beixamel d'avellanes
      • Arròs del Senyoret
      • Estofat de pollastre "Pota Blava" a la catalana amb fruits secs i aroma de ratafía.
    • Mes informació

      • Tipus de cuina: Tradicional catalana
      • Menu diari
      • Resturant Ecològic
    • 27,50€

      Preu mig de la carta

    Productes

    Peix, marisc i derivats

    Pastes, arròs i cereals

    Carn i embotits

    Pa, pastissos i dolços

    Verdures, hortalisses i bolets

    Fruita fresca

    Llegums

    Formatges i làctics

    Herbes aromàtiques, mel, condiments i salses

    Aviram i ous

    Comparteix-ho

    Segueix-nos!